Garancia

A Székely Márk I.I. által értékesített valamennyi termékre a hatályos jogszabályok és a gyártók kereskedelmi irányelvei szerint érvényesítheti a jótállást.

A jótállási feltételek megfelelnek a 449/2003. sz. és az O.U.G. 174/2008. sz. törvénynek.

A garancia a következőképpen nyújt nyújtva:

1. Játékok esetében : A jelenlegi használatra szánt termékek (például műanyag játékok, fából készült játékok, plüssjátékok, gyurma stb.) nem részesülnek (kereskedelmi) használati garanciában.

A hatályos jogszabályok szerint azonban a Educlass.ro-n értékesített valamennyi termék megfelelőségi garanciában és rejtett vétkekben részesül. Így minden olyan termék, amely nem rendelkezik ugyanazokkal a tulajdonságokkal, mint a mintákként vagy modellként bemutatott termékek, nem felel meg a webhelyünkön megadott célnak, vagy nem tartja meg az ilyen termékek szokásos minőségi és teljesítményparamétereit, a megfelelőség hiányának tekinthető, és a megfelelőségi garanciából származik. A nem megfelelő vagy rejtett hibákkal rendelkező terméket kicseréljük vagy visszatérítjük értékükből, ha nem cserélhetők ki. A garancia 90 nap, és csak gyártási hibák esetén adható, a szállítási, kezelési, tárolási és üzemeltetési feltételek betartásával.

2. Mellszívók esetében:  a garancia 2 év az  S1, S2, Harmat300 és Harmat350SPECTRA modellekre 2 év, a SPECTRA 9+, 9s, Q, Handy Plus  modellekre pedig 1 év, és nem tartalmazza a tartozékokat  (csészék, tömlők, palackok, szelepek)

A mellszívók SPECTRA részesülnek a prémium támogatásból, meghibásodásuk esetén a javítás során a javítás során ingyenesen cserélik őket. Ha az ügyfél nem személyesen viszi el a központunkba, akkor az oda-vissza szállítási díjakat kell viselnie.

ELEKTROMOS SZIVATTYÚK KARBANTARTÁSA:

Javasoljuk, hogy csak a tejjel érintkező részeket sterilizálja (melltartó, szelep és mellbimbó). A többi összetevőt nem szabad sterilizálni. Javasoljuk, hogy a szelepeket 1-3 hónap elteltével cserélje ki. 

3. Elektromos autók esetében: a garancia 12 hónap. Az akkumulátor nem részesül a garanciából. 

4. Sterilizálók esetén: a garancia 12 hónap. Az UV-lámpákkal ellátott sterilizálók nem részesülnek a lámpa garanciájában, és a gyártó előírásainak megfelelően 6 hónap múlva ki kell cserélni. A LED sterilizálókra 12 hónap garancia vonatkozik minden alkatrészre (beleértve az UV LED-eket is)

5. Kerékpárok esetében: a garancia 2 év, és csak a kerékpár keretére és 1 évre a villára vonatkozik

KERÉKPÁR KARBANTARTÁS:

Javasoljuk, hogy szükség esetén ellenőrizze a kerékpárt a nagy és helyrehozhatatlan hibák megelőzése érdekében. Az előzetesen elvégzett karbantartás a kerékpár használatának időtartamának növekedéséhez és az üzemeltetés biztonságához vezet.

Használat előtt ellenőrizze:

 • - a fékek hatékonysága;
 • - merevség, a kormány meghúzása, könnyű és játék nélküli forgatás;
 • - anyák és csavarok meghúzása;
 • - első-hátsó kerék (az anyák meghúzása, gyors kulcs, gumiabroncsnyomás, könnyű forgatás és játék nélkül);
 • - a pedálok merevsége a karokban (a pedálokat maximálisan meg kell húzni);
 • - a pedálberendezés merevsége (könnyű forgatás és játék nélkül);
 • - a hőcserélők beállítása (a lánc megváltoztatása, hogy könnyen megtörténjen).

A játék nem számít, milyen kicsi a mozgó alkatrészek, forgásban a kerékpár (kormány, központi tengely, agyak, pedálok) exponenciálisan növekszik minden használat, és vezet azok romlásához.

Javasoljuk a meghibásodások sürgős orvoslását, különben a garancia elveszik.

A lehető leggyakrabban ellenőrizni kell a csavarokat és az anyákat, különösen a karok pedáljának meghúzását, mivel a nem gondozásukból eredő hibák a garancia elvesztéséhez vezetnek.

A pedálok cseréje esetén a rögzítéskor figyelembe kell venni, hogy az "R" jelzésű pedál jobb menettel rendelkezik, és a jobb karba van menetes, és az "L" jelzéssel ellátott bal szál van, és a bal karba van menetes, fordítottan, mint a jobb oldali.

A láncot havonta tisztítják és kenik motorolajjal vagy speciális teflonnal.

A kerékpárt szükség esetén meg kell tisztítani.tárolását száraz helyen, nedvességtől távol kell elvégezni. A kerékpárt nem mossuk túlnyomásos vízzel, különösen a villák, a lánckerekek és a monoblokk területén.

SZAVATOSSÁGI VESZTESÉG:

A garancia elvész, ha:

 • - a kerékpárt nem a használati módnak megfelelően használták, vagy a karbantartás hibás volt;
 • - a meghibásodást nem megfelelő használat okozta: ütközések, túlterhelés, balesetek;
 • - a kerékpár "javítását" "educlass" által jogosulatlan személy készítette;
 • - a tanúsítvány és a beszerzési számla (olvasható pénzügyi bizonylat) elveszett;
 • - a kerékpárt versenyekre vagy kiadókra használják.

A garancia nem terjed ki: a hajlított peremre ("8 a kerékben"), a kerekek leereszkedésére, a gumi ékre, karcolásokra vagy a festék vagy a krómozás egyenetlenségére.

Viselhető alkatrészek: cipő, kamera, gumiabroncs, sa, lánc, lánckerék, fogaskerék. Ezek nem olyan alkatrészek, amelyekre a kopásra garanciát vállalnak, csak gyártási hibák esetén.

A GARANCIA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL VONATKOZIK AZ ALKATRÉSZEKRE:

 • - keret, villá: megváltozik, ha a wegesztésnél eltörtek, és nem változik, ha horpadásokat, a menetes rész hibás működését mutatja, hajlítva a tengelyt;
 • - kerékagy: megváltozik, ha a ernyő eltört, ha horpadásokat mutat, hibásan működik a menetes részen, hajlítja a tengelyt, majd nem változik;
 • - pedál: ha a pedál vége horpadásokat, sérültet vagy az orsót hajlítja, a pedál és a sebességváltó nem tartozik a garancia hatálya alá;
 • - a hajtóműrendszer: csapágyhibák esetén megváltozik, nem változik, ha horpadásokat, hibás működést mutat a mosogató menetes részén vagy a fogaskerék karján;
 • - fékkar és váltó: repedés, repedés vagy belső sérülés esetén változik
 • - a cső nem változik, kivéve a maximális jel feletti hajlítás esetén.

A KERÉKPÁR KARBANTARTÁSA NEM SZEREPEL A GARANCIÁBAN.

A reklamációt csak a jótállási jegy és a vásárlási számla bemutatása esetén vesszük figyelembe.

A hiba okát csak a jótállási tanúsítványt kiállító szolgáltatás értékelheti.

A garanciális javítások díj ellenében történik.

 

Ha felveszi a csomagot a futártól, és észreveszi, hogy a szállítás miatt megsérült, kérjük, ugyanazon a napon tegyen panaszt. Nem kompenzáljuk / változtatjuk meg azokat a termékeket, amelyeket a szállítás során eltaláltak / karcoltak. Kérjük, nézze meg alaposan a csomagot a kézhezvételkor, és ha bármilyen ütés jeleit észleli, kérjük, azonnal rögzítse a szállítási okmányt - AWB.