Általános Szerződési Feltételek

     A bemutatott képek informatívak, és különbségek lehetnek közöttük és az adott termékek között!

 

A weboldal használata magában foglalja a jelen feltételek elfogadását. A webhely legjobb használata érdekében ajánlott figyelmesen elolvasni az összes feltételt.

Ön elfogadja és elfogadja, hogy előzetes értesítés nélkül törölhetünk vagy hozzáadhatunk bármilyen információt a webhelyhez, vagy előzetes értesítés nélkül megszüntethetünk bármilyen tevékenységet. Ha más webhelyekre hivatkozunk, nem garantáljuk és / vagy semmilyen módon megerősítjük, hogy milyen típusú információkat talál rajtuk. Ez az Ön belátása szerint marad. hogy meglátogatja-e ezeket a webhelyeket, vagy figyelembe veszi-e az ott található információkat.

Az Ön regisztrációs kötelezettségei
A Szolgáltatás használata során Ön vállalja, hogy valódi, pontos, aktuális és teljes körű információkat ad meg magáról. Ha úgy véljük, hogy ezt a kötelezettséget nem tartják be, fenntartjuk a jogot, hogy határozott vagy határozatlan időre előzetes értesítés nélkül megakadályozzuk a szolgáltatás használatához való hozzáférést.

A személyes adatok biztonsága
A személyes adatokat csak a weboldal meghatározott céljára használjuk fel. Vállaljuk, hogy nem teszünk közzé és nem adunk el olyan adatbázisokat, amelyek információkat tartalmaznak a webhely felhasználóinak személyes adatairól.

Regisztráció tagként, jelszóként és tagként való viselkedés
A tagként történő regisztrációval meg kell adnod egy felhasználónevet (e-mail címet) és egy jelszót. Ön felelős azért, hogy a hozzáférési jelszavát biztonságban tartsa a webhely tagjaként, minden olyan tevékenységet, amelyet az Ön neve alatt végeznek. A felhasználó teljes mértékben az Ön felelőssége.
Ön vállalja, hogy azonnal értesít minket a jelszó elvesztéséről vagy a jogosulatlan tevékenység jeléről az Ön neve alatt. a felhasználó által.
Ön teljes mértékben tisztában van azzal, hogy az ezen az oldalon található információk, adatok, szövegek, fényképek, grafikák stb. az adott személy / entitás felelőssége, amely hozzáadja őket. Ilyen körülmények között sem közvetlenül, sem közvetve nem vállalunk felelősséget az Áruház tartalmáért.

 

A felelősség korlátozása
A közzétett üzletekben meglévő termékek vagy szolgáltatások egyes vállalatok bejegyzett védjegyei lehetnek. A regisztrált márkanév használata az egyes üzlettulajdonos felelőssége.

Nem vállalunk felelősséget olyan személlyel vagy vállalatokkal szemben, akik nem megfelelő információkat vagy véleményeket használnak vagy támaszkodnak erre a webhelyre.
Továbbá nem vállalunk felelősséget: bármilyen kárért (közvetlen, közvetett,

véletlenül vagy sem) a weboldalon bemutatott információk felhasználásából vagy használatának képtelenségéből eredő bármilyen típusú hiba vagy mulasztás a tartalomban, amely bármilyen veszteséghez vezethet. Ha úgy gondolja, hogy az ezen az oldalon közzétett bármely anyag, amelyet electrob.ro vagy valaki más tett közzé, sérti a szerzői jogokat vagy bármely más jogot, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@minmag.ro címen, hogy megalapozott döntést hozhassunk.
A kapcsolt üzletekből származó információk viselik felelősségüket. Lehetősége van arra, hogy a electrob.ro keresztül szükség esetén kérje azok helyesbítését.

Viták és konfliktusok
A webhelyhez való jogosulatlan hozzáférésre tett kísérleteket és a csalási kísérleteket jelenteni kell az illetékes hatóságoknak. A vállalat és az ügyfelek közötti bármilyen konfliktust a két fél közötti megállapodással próbálják békésen megoldani. Ha ez nem lehetséges, a román jogi rendelkezéseket ezen a területen alkalmazzák, és a konfliktusok megoldása a román bíróságok hatáskörébe tartozik.