Prosop turban, din microfibra, usor de folosit, placut la atingere, 60x20 cm, mov OEM - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prosop turban, din microfibra, usor de folosit, placut la atingere, 60x20 cm, mov

Turban-prosop din microfibra super absorbant si cu uscare rapida pentru par - ideal pentru piscina, sauna, solar sau pentru protectia parului in timpul tratamentelor cosmetice si ingrijirii zilnice a parului.

8,00 lei Include TVA

6,72 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

Caracteristicile si specificatiile produsului:

Un prosop din microfibra care este capabil sa absoarba de pana la 7 ori mai multa apa decat cantareste. Absoarbe de pana la 3 ori mai multa apa decat un material cu aceeasi suprafata din bumbac.

Forma special conceputa a prosopului face foarte usor sa-l puneti pe par - doar puneti prosopul pe cap cu partea larga (ca o gluga) si puneti parul in fundul ingust. Rotiti totul intr-un „gimlet” si fixati-l cu o banda de cauciuc in spate cu un nasture.

Un amestec corect selectat de doi polimeri in proportie de 80/20 (Poliester / Poliamida) face ca materialul, datorita structurii sale, sa poata absorbi mult mai multa apa decat alte tesaturi.

Este cu siguranta mai placut la atingere si mai usor decat prosoapele traditionale, in timp ce ocupa de cateva ori mai putin spatiu decat un prosop traditional - prosopul este foarte comod de transportat.

Marginile finisate special impiedica prosopul sa se usuce.

Poate fi uscat la aer, uscat cu rufe, spalat manual sau spalat la masina.

Dimensiuni: 60cm x 20cm

Material: 80% poliester, 20% poliamida

Fisa tehnica
OEM
MIN000354
3503946223443
chat Comentarii (0)