Set 2 bucati protectii pentru monturi Soulima, Silicon, Alb soulima - 2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Set 2 bucati protectii pentru monturi Soulima, Silicon, Alb

Pana restabileste pozitia corecta a degetelor si previne suprapunerea acestora, ceea ce mai tarziu ajuta la indreptarea si uniformizarea valgului degetelor

8,00 lei Include TVA

6,72 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

RESTAURA POZITIA CORRECTA A DEGETULUI   – pana restabileste pozitia corecta a degetelor si previne suprapunerea acestora, ceea ce mai tarziu ajuta la indreptarea si uniformizarea valgului degetelor.

ACOPERA OSUL   –   capacul protejeaza perfect osul impotriva impacturilor laterale si impotriva micro-raziunilor. Datorita izolarii zonei dureroase, accelereaza vindecarea pielii si reduce durerea asociata presiunii si frecarii.

DIMENSIUNE UNIVERSALA   – forma ergonomica, ajustata anatomic, face ca pana sa fie potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Marimea universala face ca husa sa fie confortabila, chiar si atunci cand este purtata toata ziua. Husa este reutilizabila si poate fi purtata atat sub sosete cat si cu pantofi deschisi.

GEL FLEXIBIL   – gel foarte moale si flexibil amortizeaza perfect impotriva impactului, prevenind in acelasi timp formarea bataturilor, ranilor si abraziunilor. Gelul este, de asemenea, un produs antialergic, care este usor de curatat. Separatorul poate fi spalat in apa calduta cu sapun, nu isi pierde proprietatile.

SPECIFICATIE   - Culoare alba; material: gel SEBS flexibil - se adapteaza piciorului; Dimensiune universala; dimensiuni (lungime/latime/inaltime): 8/2,5/1,5cm; greutate set: 0,03 kg.

SPECIFICATIE

culoare alba

material: gel SEBS flexibil - se adapteaza piciorului

Dimensiune universala

dimensiuni (lungime/latime/inaltime): 8/2,5/1,5cm

greutate set: 0,03 kg

INCLUS

1 pereche - 2 bucati

Fisa tehnica
soulima
MIN0003809
5902802912336
chat Comentarii (0)