Masinuta Hot Wheels, Lamborghini Sian FKP 37, portocaliu Hot Wheels - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Indisponibil

Masinuta Hot Wheels, Lamborghini Sian FKP 37, portocaliu

Cu un design aerodinamic si detalii realiste, Lamborghini Sian FKP 37 capteaza perfect spiritul puternic si eleganta emblematica a marcii Lamborghini

2.550 Ft Include TVA

2.143 Ft Nu include TVA

block Indisponibil
Descriere

Hot Wheels Lamborghini Sian FKP 37 este o masina de jucarie impresionanta, reprezentand o replica a celebrului automobil Lamborghini Sian FKP 37, intr-o nuanta vibranta de portocaliu. Aceasta masinuta miniaturala este o adevarata bijuterie pentru colectionari si pasionatii de masini.

Cu un design aerodinamic si detalii realiste, Lamborghini Sian FKP 37 capteaza perfect spiritul puternic si eleganta emblematica a marcii Lamborghini. Caroseria portocalie stralucitoare atrage imediat atentia si emana o energie plina de viteza si aventura.

Aceasta masina de jucarie Hot Wheels este fabricata cu atentie la detalii, avand linii curate si proportii echilibrate. Jantele cu design distinctiv completeaza aspectul sau sportiv, adaugand un nivel suplimentar de autenticitate.

Hot Wheels Lamborghini Sian FKP 37 este dotata cu un sistem de rulare fara efort, permitandu-i sa se deplaseze rapid pe suprafete plane. Copiii si adultii deopotriva se vor bucura de placerea de a o vedea in actiune, in timp ce se distreaza cu curse si aventuri imaginare.

Indiferent daca o adaugi la colectia ta de masini sau o oferi cadou, Hot Wheels Lamborghini Sian FKP 37 portocaliu este cu siguranta o alegere remarcabila. Aceasta masina de jucarie de inalta calitate imbina pasiunea pentru automobile cu bucuria jocului, oferind o experienta captivanta si plina de adrenalina.

Caracteristici:

- Nerecomandat pentru copii sub 3 ani

- Material: metal si plastic

- Scara: 1/64

Fisa tehnica
MIN0003789
8720585161119
Marca mașinii
Lamborghini
Colectia
HW Exotics
chat Comentarii (0)