Masinuta Hot Wheels, BMW i8 Roadster, gri Hot Wheels - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Indisponibil

Masinuta Hot Wheels, BMW i8 Roadster, gri

Masinuta are o caroserie aerodinamica cu linii fluide si usi in stil de aripi de pescarus, care se deschid in sus, adaugand un element de stil si realism

30,00 lei Include TVA

25,21 lei Nu include TVA

block Indisponibil
Descriere

Hot Wheels BMW i8 Roadster este o masinuta de jucarie inspirata de celebrul automobil BMW i8 Roadster, un supercar electric cu designul sau emblematic si performante remarcabile. Aceasta versiune miniaturala Hot Wheels reda in detaliu aspectul elegant si agresiv al masinii reale.

Masinuta are o caroserie aerodinamica cu linii fluide si usi in stil de aripi de pescarus, care se deschid in sus, adaugand un element de stil si realism. Designul sau dinamic include grila frontala distinctiva, faruri ascutite si jante cu aspect sportiv. Detaliile si culorile autentice ale BMW i8 Roadster sunt fidel reproduse pentru a captura esenta acestei masini de lux.

Cu dimensiunile sale compacte si rotile sale functionale, masinuta Hot Wheels BMW i8 Roadster este perfecta pentru cursele pe pista de jucarie. Copiii si colectionarii se vor bucura de performanta si manevrabilitatea acestei masinute in timp ce o conduc pe traseele lor imaginare sau pe cele oferite de seturile Hot Wheels.

Hot Wheels BMW i8 Roadster este o piesa de colectie dorita pentru pasionatii de masini si entuziastii BMW, oferind o experienta de joc captivanta si o reprezentare fidela a stilului si performantei masinii reale.

Caracteristici:

- Nerecomandat pentru copii sub 3 ani

- Material: metal si plastic

- Scara: 1/64

Fisa tehnica
MIN000377
8720585161119
Marca mașinii
BMW
Colectia
HW Roadsters
chat Comentarii (0)