Gyémánt mozaik kulcstartóhoz, minták gyerekeknek, 12 különböző kivitel OEM - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gyémánt mozaik kulcstartóhoz, minták gyerekeknek, 12 különböző kivitel

A gyerekeknek szánt Goblen készlet a legszebb módja annak, hogy kulcstartókat készítsenek gyémántként csillogó kövek segítségével.

30,00 lei ÁFA-val

25,21 lei Áfa nélkül

check Raktáron
Leírás

Mit kéne tenned :

Helyezze a munkavásznat sima felületre, és távolítsa el felülről a védőfóliát. Ez részben eltávolítható a gyémántok felhordásával

Válassza ki a vásznon az első szimbólumot, ahol el szeretné kezdeni a festmény készítését, majd a táskát a megfelelő gyémántokkal és helyezze a speciális tálcára.

Nyissa ki a viasztartályt, és nyomja bele néhányszor a tollat, majd a tollal fogja meg az egyik gyémántot a tálcán. A toll hegyéhez tapad, és mindössze annyit kell tennie, hogy a gyémántot a megfelelő szimbólumra helyezi a vásznon. Folytassa így, amíg az egész festmény el nem készül. Ha ideiglenesen meg akarja szakítani a tevékenységet, a festmény védelme érdekében helyezze vissza a védőfóliát a munkavászonra. Ha hibázott a szimbólummal, távolítsa el a gyémántot a készletben található csipesszel.

Óvatos! A gyémántok kicsik és nem alkalmasak gyermekek számára. Gyermekek csak felnőtt szigorú felügyelete mellett dolgozhatnak.

LEÍRÁS

anyaga: műanyag/fém

kulcstartó kitűzők száma: 12 db

csomag méretei: 22 x 16 x 1,5 cm

súlya: 111 g

csomag súlya: 148g

BELEÉRTVE

12 műanyag modell (szív, eper, 2x jég, 2x cupcake, gyémánt, görögdinnye, szivárvány, egyszarvú, cica, jégpohár)

9 színű gyémánt 12 tasakba csomagolva (fehér, piros, sárga, narancs, zöld, fekete, tea, világos rózsaszín, sötét rózsaszín)

15 lánc

12 karabiner rögzíthető

műanyag tálca a színek válogatásához

ragasztó

gyémánt applikátor

Adatlap
OEM
MIN0003810
5900779942493
chat Hozzászólások (0)